Doe mee met TT Teammanager en maak kans op mooie prijzen!

header
 • trophy

   

  Speel je mee met TT Teammanager dan strijd je voor twee belangrijke onderdelen binnen het spel en de sport, namelijk: de eer en de eeuwige roem! De nummers 1, 2 en 3 uit het eindklassement ontvangen daarom de felbegeerde TT Teammanager-bokaal en worden opgenomen in de Eregalerij, waar hun namen voor eeuwig voor het nageslacht bewaard blijven.

  Maar naast die eer en eeuwige roem, maak je als deelnemer aan TT Teammanager in de speciale subleague van TT Circuit Assen ook iedere GP kans op een mooie prijs en maak je aan het einde van het seizoen zelfs kans op een fantastische hoofdprijs. En het mooie is, je zit al automatisch in die subleague als je jouw team inschrijft!

 • RONDEPRIJS

  Twee vrijkaarten voor de Dutch TT Iedere speelronde, oftewel bij iedere Grand Prix, maak je kans op twee vrijkaarten voor de TT van Assen! Stel jij voor een Grand Prix het beste team op en weet je de pole en racewinnaar goed te voorspellen? Grote kans dat je dan de meeste punten pakt en het rondeklassement wint. En daarmee twee vrijkaarten voor de Dutch TT! Je kunt dan een hele dag genieten van onvergetelijke motorsport vol strijd en emotie.

  Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door TT Circuit Assen
  TT Assen

  rondeprijs
 • hoofdprijs

  HOOFDPRIJS

  VIP TT-arrangement voor twee personen De winnaar van TT Teammanager krijgt een volledig verzorgt VIP-arrangement voor de Dutch TT van 2019 voor twee personen. Met dit volledig verzorgde arrangement sta je op pole position van het meest spectaculaire motorsportevenement van Nederland.

  Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door TT Circuit Assen
  TT Assen